Home > Over MGM

Over MGM

MGM Projectontwikkeling bv is opgericht in 1996 door Gerald en Marcel van Kessel. Daarvoor hebben zij ervaring opgedaan in het familiebedrijf, waarin meerdere activiteiten plaatsvonden. De kernactiviteiten waren: handel in bouwmaterialen, tegels en sanitair, doe-het-zelf-branche en projectontwikkeling. In 2008 is besloten om het specialisme van projectontwikkeling verder uit te bouwen en de overige activiteiten af te stoten. Deze keuze is gemaakt om de volledige aandacht te kunnen besteden aan het ontwikkelen van projecten op het gebied van woningbouw als ook ontwikkelingen op het gebied van commercieel onroerend goed. De projecten zijn in de loop der jaren steeds omvangrijker geworden, waardoor ook de risico’s toenemen.

In de jaren negentig zijn er gronden verworven welke nu op het punt staan ontwikkeld te gaan worden. Zo is de huidige portefeuille goed voor circa 500 te ontwikkelen wooneenheden binnen de gemeente Best en omgeving en staan er plannen klaar voor enkele aanzienlijke projecten van commercieel onroerend goed.

MGM is bewust van maatschappelijk ondernemen en steunt daarom onder andere de volgende goede doelen:

HomePlan

Huisvesting voor de allerarmsten
Een huis biedt veiligheid en bescherming tegen regen, kou en ziektes. Een veilig huis is het begin van een betere toekomst. HomePlan ziet huisvesting als een eerste stap in een verdere ontwikkeling op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg .

Wij geloven in een huis, thuis en toekomst.

Bezoek de website

Het Wereld Natuur Fonds

Het Wereld Natuur Fonds zet zich sinds 1962 actief en met succes in voor natuurbescherming over de hele wereld. We streven ernaar de prachtige rijkdom aan dier- en plantensoorten op aarde te beschermen. Samen met anderen willen we een wereld tot stand brengen waarin mens en natuur in harmonie leven. MGM streeft naar het gebruik van milieu vriendelijke materialen in al onze projecten zoals FSC gekeurd hout en het energie zuiniger maken van de woningen opzich.

Bezoek de website

Alpe D'Huzes

Alpe d'HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Onder het motto "Opgeven is geen optie" wordt op één dag de legendarische Alpe d'Huez tot maximaal 6 keer beklommen.

Bezoek de actiepagina van Marcel van Kessel