Home > Nieuws > Overhandiging eerste sleutel van project 29 woningen Dijkstraten

Overhandiging eerste sleutel van project 29 woningen Dijkstraten

Vrijdag 01 Maart 2019

Vandaag hebben we de eerste sleutel overhandigd van project 29 woningen Nul-op-de-Meter in Best. Onze koper ontving een sleutel van hun nieuwe stek en MGM Projectontwikkeling zorgt direct dat ook ergens anders in de wereld een zeer arm gezin een sleutel krijgt voor een nieuwe woning van Stichting HomePlan. Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij belangrijk!

Sleutelsponsor van HomePlan

HomePlan is een persoonlijke, kleinschalige organisatie die, met de steun van een hecht netwerk van vastgoedondernemingen, al 20 jaar huizen bouwt voor de allerarmsten in ontwikkelingslanden. Als Sleutelsponsor dragen wij bij aan de bouw van een huis voor een arme familie in Zuidelijk Afrika of Latijns-Amerika.

“Actief uitdragen MVO schept vertrouwen”

Gerald van Kessel, directeur eigenaar bij MGM projectontwikkeling en al jaren betrokken bij HomePlan. “Ik vind het belangrijk om een bijdrage te leveren zodat mensen die het minder getroffen hebben een fatsoenlijk dak boven het hoofd krijgen. Dat dragen wij als MGM ook al jaren actief uit en ik merk dat dit iets doet met je relaties. Als ik ergens binnenkom en ik geef mijn visitekaartje waarop staat dat wij HomePlan steunen, dan heb je meteen een ander gesprek. Het schept vertrouwen dat je als onderneming laat zien dat je staat voor bepaalde sociale waarden. Homeplan is kleinschalig, transparant en werkt met lokale mensen. Ik heb hun werk van zeer dichtbij gezien en dit geeft mij veel vertrouwen in de organisatie.”