Home > Nieuws > Informatieavond plan Dijkstraten groot succes

Informatieavond plan Dijkstraten groot succes

Woensdag 18 Januari 2017

Op maandag 16 januari vond de informatieavond plaats voor plan Dijkstraten, waar MGM Projectontwikkeling 29 vrijesectorwoningen bouwt onder het NEWhuis label. De avond was een groot succes, waarbij de verwachtingen werden overtroffen door de grote opkomst. Met ruim 150 geïnteresseerden uit Best en omliggende gemeenten was de zaal helemaal vol.

Na een introductie door Marcel van Kessel, inspireerde architect Harold van de Ven het publiek met uitgebreide uitleg over milieubewust en esthetisch bouwen en de voordelen van Nul-op-de-meter woningen. Na de presentatie konden geïnteresseerden de tekeningen, uitbouwmogelijkheden en individuele opties bekijken. Ook werden verschillende bouwmaterialen getoond en was er een voorbeeld van een complete WTW- installatie en van triple beglazing te zien.

Er werd aandachtig geluisterd naar de presentaties, waarna verschillende bezoekers bij de bouwtekeningen al enthousiast hardop denkend aan de slag gingen met hun eigen indeling.

Hypotheekadviseurs, installatiedeskundigen en MGM-makelaars stonden klaar om vragen te beantwoorden. Voor zowel MGM Projectontwikkeling als de bezoekers was de informatieavond voor Dijkstraten zeer geslaagd.

Ben je ook geïnteresseerd in een NEWhuis woning op plan Dijkstraten? De verkoop is gestart, dus wees er snel bij!

Bekijk hier de woningen of neem contact met ons op!