Home > Nieuws > Ecodan lucht/water warmtepomp systemen

Ecodan lucht/water warmtepomp systemen

Maandag 21 Oktober 2019

Wie vandaag aan nieuwbouw denkt, komt vanzelf bij duurzaamheid uit. Ook voor de verwarming van de woning en de productie van sanitair warm water. Iedereen is het erover eens dat we af moeten van fossiele brandstoffen. De Ecodan lucht/water warmtepomp biedt het perfecte, duurzame alternatief. - https://www.youtube.com/watch?v=C1wyfSnwFzo&feature=youtu.be.

Uit de lucht gegrepen energie

Met omgevingslucht als energiebron, de woning volledig elektrisch verwarmen, koelen en van warm sanitair water voorzien. Kan dat? Absoluut! Het is niet alleen voordelig voor het milieu, maar ook voor u. Naast betrekkelijk lage investeringskosten en een vlotte installatie behalen onze lucht/water warmtepompsystemen even hoge rendementen als grondgebonden systemen. En uw comfort blijft op elk moment verzekerd!

Energiezuinig

Een lucht/water warmtepomp haalt 75% van zijn energie uit de buitenlucht. Als u voor de aandrijfstroom van uw warmtepomp gebruikmaakt van andere duurzame bronnen zoals wind- of zonne-energie, kan de verwarming en koeling van uw woning en de productie van sanitair warm water tot 100% aangedreven worden door groene energie. Kiezen voor een lucht/water warmtepomp is niet enkel voordelig voor het milieu, maar ook voor u!